Alle boder til årets julemarked i Vestermarkskirken er afsat

Arkivfoto: René Lind Gammelmark

Vestermarkskirken og Dansk folkehjælp har i mange år holdt julemarked, med det formål, at samle penge ind til julehjælp til børnefamilier, og vi er rigtig glade for at alle standpladser er solgt i år, siger Gitte Johansen fra Vestermarkskirken.

Julemarkedet forgår i Vestermarkskirken lørdag den 10. november fra kl. 10 til kl.  16. Alle rum er inddraget, og kirkesalen er indrettet som en hyggelig cafe, hvor der kan købes vafler, og den kendte hjemmelavede oksekødssuppe. Flere pensionister kommer i god tid til middag, for at smage den gode suppe, som selvfølgelig serveres med ris med rosiner og gulerødder, som jo hører sig til her på Grindstedegnen.  På scenen vil der løbende være levende musik, som bidrager til den hyggelige stemning. 

De 25 til 30 kræmmere stiller deres boder op, med et rigt udvalg af ting for enhver smag. Der er også mulighed for at prøve lykken i tombolaen, lynbanko eller i spejdernes fiskedam.

Markedet er for hele familien, og derfor vil kirkens spejdere sørge for, at der vil være gratis aktiviteter for børn. Julemanden spreder hygge og julegodter hele dagen, og hvis man afleverer en tegning til ham, er man med i lodtrækningen om fine gevinster. Man kan også aflevere kupon fra annoncen i Midtjysk ugeavis og på den måde deltage i lodtrækning om mange gevinster, som er sponsoreret af de forskellige kræmmere.

Der er rig mulighed for at købe unikke julegaver, få en rigtig hyggelig dag, og komme lidt i julestemning skriver Vestermarkskirken i en pressemeddelelse.