Massachusetts Institute of Technology og Dansk Industri på besøg i Billund Kommune

Sydney-Johanna Stevns fra MIT og Sarah Sylvest Murills fra Dansk Industri fortæller om det spændnde landeprogram for Danmark - Foto: Billund Kommune

100 studerende på det berømte universitet MIT i Boston vil gerne i praktik i danske virksomheder.
Den 16. januar var der besøg på KompetenceCenter Billund fra MIT i Boston og Dansk Industri, som overfor ti lokale indbudte virksomheder fortalte om særdeles interessante muligheder for at få en MIT-studerende i praktik i Danmark.

Højtkvalificeret arbejdskraft fra Danmark og udlandet er afgørende for en stærk konkurrenceevne og vækst i danske virksomheder. Antje Niklas, som er ansvarlig for international rekruttering og samarbejde i Billund Kommune, fortæller, at Billund Kommune gerne vil medvirke til at skabe værdi for lokale virksomheder, og derfor arbejder sammen med virksomhederne om rekruttering, opkvalificering, fastholdelse og tiltrækning af kvalificeret arbejdskraft.

Informationsmødet skulle give Billund Kommunes virksomheder mulighed for at benytte platformen i Boston, hvorfra der kan tiltrækkes højtkvalificerede medarbejdere, men også for at få nye perspektiver, ideer og viden inden for innovation, vækst og udvikling.

Hvis din virksomhed kunne være interesseret i at modtage en MIT-studerende, er du velkommen til at kontakte Antje Niklas. Skriv en e-mail til ani@billund.dk eller ring til 20 16 88 26 skriver Billund Kommune i en pressemeddelelse.