Mortens nye bilhus er åbnet på Hedemarken

Foto: René Lind Gammelmark

Morten Andersen der er udlært mekaniker startede med at sælge biler i 1998. I starten havde han bilerne til at stå ved servicestationen på Jorden Rundt som  hans far Jens Christian Andersen ejede. Han boede i Vestbyen, og da han flyttede til Nollund flyttede han også sit værksted med, men bilerne blev på Jorden Rundt hvor de stod sammen de biler hans far havde til salg.

Morten Andersen – Foto: René Lind Gammelmark

I 2013 købte han det gamle bogtrykkeri  på 500 m2 hvor EA Kontorforsyning havde haft til huse. Her havde han både bilsalg og værksted, og i 2017 startede han firmaet MA Glastek, der reparerer glasskader i biler mv.  MA Bilhandel solgte så lokalerne på Vestergade til Uffe Hansen (Piper) og Mortens forretninger flyttede midlertidig op på Jorden Rundt i værkstedet.  Den 1. Februar var det så tid til at flytte ind i de nyopførte lokaler på Hedemarken 35 i Grindsted hvor der er 620 m2 til værksted, kontor og lager. Her kan man komme og få repareret sin bil og skiftet ruder mv.

Klik på billederne nedenunder artiklen for at se dem i stor størrelse