Gas Revyen 2019: Hvor har de pengene fra ?

Årets GAS Revy, der bærer undertitlen Hvor har de pengene fra?, berører lokale emner som kunstgræsfodboldbaner, kviksølv i Engsøen, butiksdød i Grindsted, røgfri arbejdstid for kommunalt ansatte og selvfølgelig Den Jyske Sparekasse, som efterhånden er lidt af en evergreen i GAS Revyen. Der bliver dog også plads til Britta Nielsen med de 111.000.000 kr. og det samtykke, vi nok fremover skal sikre os, før vi kaster os ud i kønslig omgang med andre mennesker.

Nå ja, og så kigger den frygtede klagemands bror jo nok også forbi og fortæller, hvad han mener om livets gang i Grindsted.

På scenen finder vi i år Anne Lise Holm, Birgitte Antonius, Lene Krolykke Schmidt, Brian Andersen, Jørgen Madsen og Tom Madsen. Musikken bæres af kapelmester John Skou på klaver. I år akkompagneres han af to talentfulde musikanter fra MGK i Esbjerg på hhv. bas og trommer samt Rikke Reiff Brunsborg på baggrundsvokal, så publikum skal endelig bare synge med – vi kan overdøve dem, hvis de synger falsk. Revyen instrueres for fjerde år i træk af Niels Lind Brunsborg.

GAS rykker ind i Magion

Efter at revyen i sin levetid har spillet i flere andre bygninger på Tinghusgade, er turen i år kommet til Magion.

”Vi har været rigtigt glade for, at både Vestre skole, Gymnasiet, Erhvervsgymnasiet og 10. klassecenteret i tidens løb har huset vores revyer, og GAS vil gerne holde døren åben for, at vi igen i fremtiden kan få lejlighed til at sætte forestillinger op i nogle af skolernes lokaler,” siger revyens instruktør, Niels Lind Brunsborg. Men nu er det altså kultur- og idrætscenteret, der står for tur.

Allerede sidste år forsøgte Magion og GAS at finde et tidspunkt, hvor det passede begge parter at spille revyen i centeret, men det viste sig ikke muligt i 2018, da Magion var optaget meget af foråret, og GAS ikke kunne flytte revyen ret meget pga. andre forestillinger.

”Allerede på det tidspunkt oplevede vi dog, at Magion virkede oprigtigt interesserede i at huse et lokalt foretagende som GAS Revy. Vi har i det hele taget følt os meget velkomne i det videre forløb med at finde rammer for vores samarbejde samt en periode, hvor revyen kan spilles på Magion-torvet uden at komme i karambolage med andre arrangementer,” fortæller GAS-formanden, Anne Lise Holm. Det betyder, at GAS Revy 2019, Hvor har de pengene fra? spiller i uge 12 – nærmere bestemt d. 21., 22. og 23. marts 2019 – altså to uger tidligere end det har været tilfældet de seneste tre år.

Samarbejdet mellem Magion og GAS er endt med en aftale om, at GAS leverer revyen, mens Magion afholder arrangementet og står for mad, billetsalg og barsalg. ”Det er en model, vi er rigtigt glade for,” fastslår Niels Lind Brunsborg. ”Vi er rigtigt gode til at skrive og opføre sketcher og sange, og Magion lever af at lave fantastiske arrangementer, så det er ren win-win.” skriver Grindsted Amatør Scene i en pressemeddelelse.

Fakta
GAS Revy 2019, Hvor har de pengene fra? spiller i Magion:

Torsdag d. 21. og fredag d. 22. marts kl. 19.30, samt lørdag d. 23. marts kl. 14.00
Billetterne koster 149 kr.

Torsdag og fredag kan der tilkøbes stor tapasanretning, som serveres kl. 18.
Revybilletter inkl. tapasanretning koster 299 kr. og skal bestilles senest to dage før.

Lørdag kan der tilkøbes kaffe og kage, som serveres kl. 13.30.
Revybilletter inkl. kaffe og kage koster 200 kr. og skal bestilles senest to dage før.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.