Debatmøde om ret til tidligere pension

Foto: Pixabay

Socialdemokratiet i Grindsted – Hejnsvig inviterer til debatmøde

Kan du arbejde til du er 68, 70, 72 år?

Lørdag d. 23. februar kl. 10:00 – 12:00 inviterer Socialdemokratiet i Grindsted – Hejnsvig alle borgere til et debatmøde omhandlende:

Arbejdsmiljø – Nedslidning – Tilbagetrækning

Mødet afholdes i lokalerne hos FOA, Tingparken 42C, Grindsted.

Troels Ravn MF (S) giver et oplæg omhandlende Socialdemokratiets forslag om ret til tidligere folkepension, og Troels Ravn vil også fortælle om, hvordan forslaget er blevet modtaget af Folketingets partier.

 

Der er ingen tvivl om, at arbejdsmiljø og pensionsalder er noget, der fylder meget hos mange mennesker. Det handler jo om tryghed, og med politikernes beslutning om, at vi alle skal arbejde langt længere, er der mennesker, der spørger sig selv, kan jeg stå distancen”?

 ”Nogle mennesker vil gerne blive på jobbet til de har passeret pensionsalderen – andre vil være nedslidte lang tid inden”.

”Vi vil gerne invitere alle mennesker – uanset partifarve, til et debatmøde om et vigtigt emne”

udtaler Eva Kristensen, Formand for Socialdemokratiet i Grindsted – Hejnsvig

 

”Vi skal huske, mennesker skal ikke puttes i kasser. Mange vil gerne arbejde efter pensionsalderen, og det er glimrende. Derfor skal vi have et rummeligt arbejdsmiljø”.

”Men, vi har på arbejdsmarkedet manglet ordentlige svar om pensionsalder for de mennesker, som bliver nedslidte, inden de kan få pension. Det gør vi noget ved nu”.

”Forslaget afføder mange spørgsmål. Det er helt naturligt”

”Alle skal have ret til en værdig seniortilværelse – det handler også om ordentlighed og solidaritet” skriver Troels Ravn, medlem af Folketinget (S)  i en pressemeddelelse.