Så kom den officielle udmelding: Netto flytter ud i den gamle Fakta butik

Foto: René Lind Gammelmark

Netto i Grindsted flytter ind i de tidligere Fakta lokaler ved siden af Kvickly på Vestergade i Grindsted. 

Netavisen Grindsted har tidliger forgæves at få det bekræftet hos Salling Group der ejer Netto, men nu har distriktschef Michael Ryborg bekræftet det.

På nuværende tidspunkt kan han ikke fortælle hvornår den nye butik åbner,  men kan fortælle at håndværkerne i et stykke tid har været igang med at fjerne alt i den gamle Fakta butik, så nu skal arbejdet med installation af nye kølemontre, loft og ventilation, samt opdatere baglokale og male vægge igang. Grunden til flytningen er såre simpelt, de gamle lokaler hvor Netto idag ligger i er blevet for små og lokalerne er slidte. Den nye butik får en ny indretning, nye farver, og særligt fokus på frugt, grønt og nemme måltider.

Foto: René Lind GammelmarkNetavisen Grindsted skrev tidligere på året om det nye Netto koncept. Læs artiklen her