Nyt diskotek åbner i Grindsted på Fredag

Dennis Haahr - Foto: René Lind Gammelmark

På fredag den 22. marts åbner der et nyt diskotek i Grindsted.

Det er Dennis Haahr der åbner Diskotek Basement i kælderen på Grand Hotel. Det er lokalerne hvor der tildligere lå Granitten og Stenkælderen, og senere Oasen. Senest har Diskotek Downstairs haft lokalerne, men det blev lukket i 2001.

Dennis Haahr er et kendt ansigt i Grindsted hvor han har boet hele livet. Han er kendt med branchen for de sidste 5-6 år har han arbejdet med det i fritiden.

Dennis Haahr – Foto: René Lind Gammelmark

Den 26 årige Dennis gik før sommerferien og tænkte på om ikke han skulle starte sit eget diskotek, og faldt over en artikel i avisen i efteråret, og har siden J-dag overvejet at leje lokalerne.  I øjeblikket er lokalerne ved at få den store overhaling, gulvtæpper er blevet pillet af, der er blevet malet, og det hele får en tur.  Baren står som da Down Stairs forlod lejemålet i 2001, og den er rigtig flot. Dennis fortsætter med sit fuldtidsjob, og der vil være DJ til at spille, og nogen gange vil der komme live musik.