Byrådsmedlemmer besøgte Roklubben

Foto: René Lind Gammelmark - www.freelance-fotografen.dk

Onsdag aften var 12 byrådsmedlemmer på besøg hos Grindsted Ro -og kajakklub.
Årsagen er at man i klubben har problemer med grøden når man skal sejle i kanalen mellem klubhuset og Engsøen.
Samtidig kunne de 12 byrådsmedlemmer se de ønsker og planer som Ro og kajakklubben og Sejlklubben har til et nyt moderne klubhus der kunne placeres ude ved Engsøen. Nogle af byrådsmedlemmerne var selv ude og ro, og kunne derfor ved selvsyn konstatere problemet med grøden.
De 12 byrådsmedlemmer der var mødt op var: Robert Terkelsen, Annette Lundgaard, Ivar Nørlund, Lars Hansen, Lars Thomsen, Kurt Jensen, Kris Jensen Skriver, Per Nyhus, Bjarne Jensen, Ole Marcussen, Ulrich Kristensen og Arne Spangfort Christensen.

Se billederne under artiklen.