Dansk Netparty fyldte godt op i Magion

Foto: René Lind Gammelmark - www.freelance-fotografen.dk

Dansk Net Party#8. Fra fredag til søndag er der netparty i Magion i Grindsted. Det er Foreningen Dansk Netparty der afholder den ottende netparty, og det hele startede i 2014 i Thyregod, hvor de første 2 netparty’s blev afholdt. Herefter flyttede man arrangementet til Billund Idrætscenter hvor de sidste 5 netparty’s var. I år valgte man at flytte det til Magion i Grindsted, og her har Altibox sponseret 3 stk. 1 Gigabit Fiberlinjer, så der er masser af båndbredde at hygge sig med. Der var på forhånd solgt 294 billetter, og arrangørerne regnede med at de sidste blev solgt kort før starten fredag aften kl. 20. Der er stor aldersspredning, den yngste er omkring 12 år og den ældste omkring 35 år. Til at få sådan et stort arrangement til at fungere godt, er der i år 25 medhjæpere. En af gamerne Nikolai , kommer fra Vallensbæk på Sjælland, og han har sin søn, sønnens kammerat ,og en mere der kommer fra Hillerød med til Magion. For anden år i træk er der 10% af deltagerne der er piger.

Se billederne under artiklen.