Grindsted – Herfra min verden går

Foto: René Lind Gammelmark - www.freelance-fotografen.dk

Tidligere lokalredaktør Claus Sørensen (Jydske Vestkysten) interviewede sine tidligere ”Læredrenge” Christian Jensen der er chefredaktør på Politiken, Simon Andersen der er nyhedschef på Radio 24syv, og Hakon Redder der er udlandsredaktør på Børsen.
Omkring 200 havde valgt at bruge nogle timer, på at gense og høre de 4 fortælle om deres tid i Grindsted. Christian fortalte at han er ”magisk tiltrukket” af tryksværte. Fælles for Hakon, Christian og Simon er at de startede som avisbude. Herefter har de taget uddannelsen som journalist, og det har ført dem vidt omkring. Alt imens eftermiddagen gik, kunne de fremmødte få historier som den om Simon, der som helt ung på avisen var taget ud for at lave en historie om et bankrøveri i Sdr.Omme, hvor røveren havde stillet en Porche i plantagen. Eftermiddagen blev krydret med masser af historier, og til sidst var der da også mulighed for at stille spørgsmål.
Arrangementet der foregik på 10-klasse centret på Tinghusgade 14, hvor der tidligere var bibliotek, var arrangeret af Grindsted Arkivet.

Se billederne under artiklen.