Borgergrupper vil arbejde med at bekæmpe forureningen i Grindsted

Foto: René Lind Gammelmark

Onsdag aften var havde Susanne Mathiesen og Kai Bayer taget initiativ til at holde et møde i Magion i Grindsted, hvor man på facebookgruppen “Ryd op efter Grindstedværket” blev inviteret til at deltage.  Formålet med mødet var at få belyst mulighederne for eventuelt at oprette en borgergruppe, og Bjarne Hansen fra Høfde42 (en borgergruppe fra Thyborøn) kom for at fortælle om det arbejde de er igang med deroppe.      Bjarne Hansen er en af 2 personer i den borgergruppe “Høfde42”, og han var meget imponeret over det store fremmøde i Grindsted.  Der var omkring 35 borgere der var mødt op til aftenens møde. Mødet endte ud med at der blev nedsat 5 borgergrupper, men hver sit arbejdsområde.    Områderne der bliver arbejdet med er:   Sundhed,  Påvirkning af miljøordførene i Folketinget, Miljø og Natur, Indsamling af data, Kommunikation.

Susanne Mathiesen vil snarrest lægge informationerne ud på Facebookgruppen “Ryd op efter Grindstedværket”.

Der var i forvejen stor medieinteresse for mødet, idet både Radio24-7, P4Trekanten og TV-Syd inden mødet havde interviewet Susanne.
Til mødet var også Jydske Vestkytsten.