Grindsted GIF vandt på udebane over Blåbjerg BK

Arkivfoto fra kampen mellem Grindsted og Varde - Foto: René Lind Gammelmark

Lørdag spillede Grindsted GIF serie 2 herrer på udebane mod Blåbjerg Boldklub i Lunde.

Det blev en sejr til Grindsted, der vandt 5-3 over Blåbjerg.

Grindsteds holdopstilling

Jan Kristensen
Sebastian Øhlenschlæger
Morten Hedegaard Pedersen
Henrik Werge Nielsen
Mads Mahler Johannesen
Kevin Rajakumar
Jeppe Østergaard
Kasper Knudsen
Kenni Jensen
Christoffer Vivi Høgedal
Jesper Schmidt
Jonathan Myint
Christoffer Wutborg
Janus Jepsen

Træner Christian Thorne har skrevet dette referat fra kampen:

Super indsats og alle tre point med hjem

Vigtig sejr i Lunde mod Blåbjerg, som angiveligt er ét af de hold, som vi skal holde bag os i puljeregnskabet. Vores målsætning er stadig soleklar, vi skal blive over stregen. Én ting ad gangen. Sejren er særdeles vigtig, og alle spillere var fuldt fokuserede på opgaven, selvom der tirsdag venter en af de rigtig sjove kampe, hvor vi tager imod vore venner fra Billund IF. I dagens kamp blev der igen brug for bredden i GGIF, og U19 leverede hele tre spillere, og desuden havde vi altid unge (veteran) Jan Kristensen på mål. Jan måtte helt bagerst i skabet for at finde et par målmandshandsker. Den rutinerede målmand stod en god kamp, og i første halvleg diskede han op med en super redning.
I seneste kamp mod Varde måtte Kean Lund udgå med en skade, og det ser desværre ud til, at korsbåndet er revet over. Enormt ærgerligt for sympatiske Kean, der sandsynligvis har spillet sin sidste kamp i den hvide trøje, da han efter sommerferien tager kæresten i hånden og flytter til Aalborg for at studere. Vi manglede også Christian “Lille P” Hedegaard Pedersen, Patrick Lauridsen, Jacob Tønning og Christian Hansen, der måtte melde afbud. Men de 14 i dagens trup gjorde bestemt, hvad der skulle til for at hente alle tre point. Vilje og koncentration over hele linjen, og selvom vi kommer bagud, så var fokus hele tiden på de rigtige ting. Og flotte mål blev det til. Bl.a. fandt vi ud af, at Jesper Schmidt slet ikke er bedst med højre men med venstre. Denne var i hvert fald brugbar i begge flotte mål fra velspillende Schmidt. Især scoringen til 1-4 var veludført. Det gik utroligt hurtigt, at modstandernes forsvar nåede slet ikke at reagere på vores omstilling. Vi kan konstatere, at vi i vores to sejre har været bagud i begge. Måske vi skal lade Billund score først på tirsdag? (Helst ikke dog). Det bliver svært at udtage de 14 spillere mod Billund. Heldigvis. Ses på stadion tirsdag aften.