Lokalopgør på Grindsted Stadion tirsdag kl.18.30

Arkivfoto: René Lind Gammelmark

Lidt optakt til 1. maj – på fodboldbanen af Søren Madsen

Ingen af holdene spiller i rødt, men derfor er der nu alligevel lagt op til en særdeles spændende 1. maj på Grindsted Stadion tirsdag klokken 18.30, hvor GGIF og Billund tørner sammen i det første af to opgør om, hvem der er kommunens højst rangerede fodboldhold i foråret.

Som stillingen antyder, er der lagt op til et tæt opgør i en række, der i det hele taget virker til at blive meget jævnbyrdig.

Grindsted vandt trods fem afbud 5-3 i Blåbjerg blandt andet takket være endnu et fantom comeback af den tidligere førstemålmand og nuværende U12 træner Jan Kristensen, der sprang til, da tre af klubbens keepere måtte melde forfald.

Jan Kristensen havde sidst handskerne på for over et år siden i en kamp i Lind, hvor han reddede straffe og tre point, så statistikken er god. Det var sejren mod Blåbjerg også for GGIF, der havde tre U19 spillere med fra start og de leverede såmænd tre scoringer med to til Jesper Schmidt og en enkelt til Sebastian Øhlenschlæger. De to øvrige scoringer stod den hjemvendte søn og nye cykelhandler i Grindsted Kenni Jensen for.

Tirsdag er det igen førstemålmand Jacob Tønning, der står i målet og det bliver der brug for mod et godt Billund hold.

– Vi har kun tabt en kamp. Det skete desværre på hjemmebane, så vi skylder en god kamp og et lokalopgør mod Billund foran et forhåbentlig stort publikum er et godt tidspunkt at indfri et sådant løfte. Om det så rækker til tre point må vi se, men vi vil godt love at publikum får 100 procent indsats, siger træner Christian Thorne.

Mandag aften tog spillere, træner, holdleder, familier og andre frivillige fra GGIF fat med kost og spand på Grindsted Stadion for at gøre den indbydende til lokalopøret, og selv om DMI ikke umiddelbart er med på det skal være en fest, så er der mulighed for god fodbold på overdækket tribune mellem to lokalrivaler.

GGIF stiller med følgende trup til kampen
Jacob Tønning
Sebastian Øhlenschlæger
Henrik Werge Bagger
Morten Hedegaard Pedersen
Christian Hedegaard Pedersen
Mads Vagn Johannesen
Jeppe Rønberg Østergaard
Patrick Lauridsen
Christian Andreas Hansen
Christoffer Viwe Høgedahl
Jesper Schmidt
Janus Jeppesen
Kenni Jensen
Kasper Kalle Knudsen
Træner Christian Thorne
Holdledere: Jesper Øhlenschlæger og Steffen Laursen