Grindsted tabte til Billund i lokalopgøret

Tirsdag aften kæmpede GGIF’s Serie 2 senior fodboldhold bravt mod gæsterne fra Billund.

Da spillerne gik til pause efter 1. halvleg var stillingen 2-1 til Billund, og kampen endte med et nederlag til Grindsted, da Billund fik ialt 3 mål, mod Grindsteds 1 mål.    Der var mange der var mødt op på stadion for at følge lokalopgøret, og det var både fra Grindsted og Billund.    På næste lørdag spiller Grindsted mod Billund i Billund.

Træner Christian Thorne har skrevet dette referat fra kampen:

7. minut: 0-1
13. minut: 1-1, Christian Hansen, ass. Sebastian Øhlenschlæger
32. minut: 1-2
68. minut: 1-3

Janus Jepsen

Nederlaget kan der måske ikke sættes spørgsmålstegn ved.
Tirsdag aften havde vi besøg af Billund IF, der desværre viste sig at blive en for stor mundfuld denne gang. Vores optakt til kampen var ellers god. En frisk sejr i bagagen og nærmest alle mand klar til at udfylde en plads på holdkortet. Dog måtte vi under opvarmningen lave et skifte i truppen – og startopstillingen – da Mads Mahler Johannesen kunne konstatere en forstrækning i baglåret. Det altid en streg i regningen, når man kort før kampstart må rokere om, men spillerne løste det på bedste vis. Der er i det hele taget en god stemning i truppen. I de første 45 minutter oplever et talstærkt publikum et ret lige opgør, synes jeg. Begge hold har skiftende momentum, og det er tydeligt, at alle 22 aktører på banen er særdeles tændte. Og sådan skal det være, når der er fløjtet op til lokalopgør. Billund får en god start på kampen med en tidlig scoring. Vi havde inden kampen joket med, at vi skulle sørge for at komme bagud, for vi havde netop vundet vores to første kampe efter at have været bagud. Men der var absolut intet at smile af. Det var der heldigvis få minutter senere. Spillerne strammer op og kommer hårdere ind i alle aktioner. Der tænkes hurtigere og viljen viser sig. Christian Hansen, der af publikum blev kåret til kampens spiller for hjemmeholdet, fik først headet på overliggeren men er kvik og header returen ind bag en sprællende BIF-keeper, der nærmest var chanceløs. Efter kampen proklamerede Christian, at det var en helt bevidst handling for også at blive noteret for assisten. Den tilfalder dog unge Sebastian Øhlenschlæger, der var rykket frem fra sin back.
Efter en halv times spil kommer vi bagud, og det efter en ellers god periode af os. Vi kæmper hårdt for at sætte vores præg på kampen, men vi har svært ved at bide os fast i spillet og har tendeNs til for ofte at vælge en løsning med lange bolde. På midten har Billund en for serie 2 usædvanlig dygtig spiller i sympatiske Jesper Blicher, der bl.a. har spillet for AGF, Næstved BK, FC Fredericia og Vendsyssel FF. Han sætter bestemt også sit aftryk på kampen ved at lave assists til begge Billunds scoringer, der afgører kampen. Bagud 1-2 kommer vi fornuftigt i gang med de sidste 45 minutter, men desværre holder det ikke længe. Det meste af anden halvleg er vi på boldjagt, og vi har svært ved at få etableret spillet. I glimt viser vi dog styrke, men et ærgerligt gult kort midt i halvlegen sætter det hele lidt i stå for os, og vi kommer aldrig rigtig ind i kampen igen. Skuffede forlader vi banen med et nederlag på 1-3, hvor Billund i øvrigt også har smækket et straffespark på overliggeren (har lovet Tønning at notere det som en redning), og den skal lige fordøjes i omklædningsrummet. Vi rammer ikke niveauet hele vejen rundt, og vi kender os selv godt nok til at vide, at vi skal have alle med for at lykkedes. At være næst-bedst er fint i f.eks. cykelsport, mens det i fodbold ikke er specielt fedt. Kampens spiller valgt af holdet blev igen Jesper Schmidt, der som blot 1. års U19-spiller igen og igen viser, at han går uimponeret til opgaven.