Så er Tour De Pedal i fuld gang

Birgit Christensen tv, Anna Nielsen , midt i, og Annette Andresen til højre. Foto: René Lind Gammelmark

Tour De Pedal er nu i fuld gang, og kører i maj og juni måneder.

Tirsdag aften kl. 19 var Netavisen Grindsted en tur ved klubhuset på Tingvejen hvor vi mødte Birgit Christensen som har deltaget i Tour De Pedal i mange år, Anna Nielsen som har deltaget de sidste ca. 5 år , og Annette Andreasen som har deltaget i 10 år.    Tour De Pedal er en aktivitet under Grindsted Familie og Firma Idræt, og de sidste 10 år har det været Hans Jørgen Mogensen der har haft “ministerkasketten” på.
Der køres to gange på hverdage kl. 10 og kl. 19 fra Klubhuset bag ved flisværket på Tingvejen (ved siden af skydebanen), og om lørdagen er det med start kl. 13 fra Mødestedet i Grindsted, og her vil der være mulighed for at vinde præmier,  dog kræver det at man personligt er der når præmierne bliver trukket ud. Hver lørdag i maj og juni serverer Tour De Pedal gratis lagkage til de cyklende.