GGIF vandt over Tjæreborg

Arkivfoto: René Lind Gammelmark

Lørdag havde GGIF Fodbold Senior serie2 besøg af Tjæreborg IF.

Efter 27 minutter scorede Grindsted det første mål, og igen efter 89 minutters spilletid det andet mål.

 

27. minut: 1-0, Kasper Knudsen, ass. Christoffer Høgedal
89. minut: 2-0, Jeppe Østergaard
 

Kampens spiller: Jeppe Østergaard

Spillere

Jacob Tønning
Sebastian Øhlenschlæger
Morten Hedegaard Pedersen
Henrik Werge Nielsen
Jeppe Østergaard
Kasper Knudsen
Kenni Jensen
Christoffer Vivi Høgedalt
Christian Hedegaard Pedersen
Janus Jepsen
Christoffer Wutborg
Jonathan Myint
Joakim Kirkegaard
Lasse Kamp

​Træner Christian Thorne har skrevet dette referat fra kampen

Tredje gang blev lykkens gang

Solen strålede om kap med en glad træner efter lørdagens 2-0 hjemmesejr over Tjæreborg – i tredje forsøg fik vi endelig en sejr på Grindsted Stadion. Og vi kom bestemt ikke sovende til den, for den krævede en helstøbt indsats på en varm eftermiddag. Der var endog en del ændringer i forhold til sidst, hvilket bl.a. betød, at der på bænken sad to mulige debutanter i Joakim Kirkegaard og Lasse Kamp – og de to U19-spillere fik begge deres debut i anden halvleg. Kampen startede godt for os, og allerede i 2. minut har vi en kæmpe chance til Kenni Jensen, der flot rykker sig fri og kører alene mod målmanden, men desværre bliver det ikke til en drømmeåbning på kampen. Begge hold slider og slæber deres bedste, men det er tydeligt at se, at varmen har sin indvirkning på mange af spillerne, og det tager lige toppen af intensiteten, da mange hiver efter vejret. Vi står godt i kæderne, og flere gange tvinger vi Tjæreborg til svære beslutninger, hvilket resulterer i flere bolde ud over sidelinjen i deres opspil. Det er alt i alt ret lige første 45 minutter, hvor vi efter knap en halv time kommer foran ved sikker scoring af “Kalle” på et finurligt forarbejde af “Høge”, der afdriblede nærmest hvem som helst, alle og enhver….og chippede den elegant ind til stærke “Kalle”. Resten af halvlegen er en hård omgang, hvor Tjæreborg bider godt fra sig, og selvom Jacob Tønning står en virkelig god kamp, så får vi også hjælp af både overliggeren og stolpen.

 

Anden halvleg ligner første en del, dog holder vi modstanderen fra chancer, og når der endeligt er skud mod vort mål, så er Tønning sikkerheden selv. Desværre modtager Tønning et hårdt spark på hånden, og selvom han har tydelige smerter, så gør han arbejdet færdigt og holder endda nullet. I kampens slutfase får vi sat punktum. Endda et flot et af slagsen, hvor velspillende Jeppe Østergaard et stykke udefra får indstillet højrefoden perfekt til langskud, der sender læderet uden for målmandens rækkevidde. Næven knyttedes og sejren var tæt på at være sikret. Men spilstop og en del udskiftninger resulterede i rigeligt med overtid, der dog ikke ændrede på resultatet. Flot og vigtig hjemmesejr, og puljen er stadig tæt.

 

Vi har hentet godkendte 10 point efter tre sejre, én uafgjort og to nederlag, hvilket betyder en øjeblikkelig femteplads. Ét point til førstepladsen (der dog har en kamp i baghånden) og vigtigst af alt, syv point til Blåbjerg lige under stregen. Vi har i de seneste otte dage spillet tre kampe, og vi skal allerede i aktion igen onsdag, hvor vi gæster Spangsbjerg, hvorefter Billund er værter om lørdagen. Det bliver et par store udfordringer, men vi er klar.