Magion får besøg af verdensstjernen Helmut Lotti

Foto: MORITZ-KUENSTER-MONSTERPICS.DE

Det er lidt af et scoop Magion i Grindsted har gjort, for den 7. marts 2019 får Magion nemlig besøg af Helmut Lotti & The Golden Symphonic Orchestra.
Det er med et helt nyt album den belgiske superstar Helmut Lotti kommer til Grindsted. Koncerten i Magion er den eneste i hele syddanmark, og en af fire koncerter i Danmark med Helmut Lotti.

Helmut Lotti & The Golden Symphonic Orchestra består af 22 musikere, har netop afsluttet en meget anerkendt, og succesfuld “Comeback Tur i Tyskland, Østrig, Schweiz og Skandinavien” hvor han har haft mere end 50 koncerter, alene i Tyskland.     Alt imens at Helmut Lotti har arbejdet på sit nye album, der udgives i efteråret 2018.

Helmut Lotti sælger albums i millioner, og har modtaget et utal af priser. 

At det nu er lykkedes Magion i Grindsted at få koncerten med Helmut Lotti i hus, er resultatet af flere års hårdt arbejde.   Vi har overbevist dem, der trækker musiknavne til Danmark om, at vi kan levere varen siger Mads Søbye Helbo der er eventmanager i Magion”.     Nu står vi med et kæmpenavn indenfor schlager- og popmusikken på plakaten, og trækker i arbejdstøjet for at sikre at publikum får en fantastsik oplevelse med Helmut Lotti.

 

Billetterne kan købes fra den 16. maj 2018 kl. 10.00 på www.ticketmaster.dk eller i informationen i MAGION.

Magion Café supplerer som sædvanligt koncertoplevelsen med muligheden for at købe en lækker to-retters menu, med hovedret og dessert.