Lego House laver verdensrekordforsøg

Foto: René Lind Gammelmark

I Pinsen fra den 18. til 21. maj skal der i Lego House i Billund bygges verdens største Lego mosaik.  

Et verdensrekordforsøg skal i pinsen foregå i Lego House i Billund.   Her skal verdens største mosaik nemlig bygges.

168 kvadratmeter ialt, og publikum kan være med til at bygge den i Lego klodser.    Størrelsen på 168 kvadratmeter, er større end et almindeligt parcelhus, og  Lego House håber på en plads i Guiness Rekordbog fortæller Trine Nissen, kommunikationschef hos Lego House i en pressemeddelelse.

Selve byggeriet sker i samarbejde med Legofan-organisationen Fairy Bricks, der før har gjort det, men ikke i så stor en størrelse.

På trods af at man i Lego House regner med at mange af gæsterne vil være med til at bygge mosaikken, har man allieret sig med mange skolebørn fra Billund, der den 23. maj vil komme og hjælpe med byggeriet. Det er også denne dag at officials fra Guinnes World Records kommer for at måle og afgøre om verdensrekorden kommer i hus, men det forventer man.

Når mosaikken er målt op, og fundet rekordværdig, vil alle klodserne der er brugt, blive doneret til velgørenhed.