Musik ved søen – for tredje gang.

Arkivfoto: René Lind Gammelmark

Musik ved søen i Sdr.Omme blev arrangeret første gang i 2013 og her gav arrangørerne 322.000 kr til Rynkeby/Børnecancerfonden.

I 2016 hvor det var anden gang det blev arrangeret blev det til  216.000 kr der blev givet til Rynkeby/Børnecancerfonden.

I år er det så tredje gang der arrangeres Musik ved søen, og arrangørerne vil gerne gøre det endnu bedre, og give flere penge væk.  Til det har de brug for publikum, der vil købe billetter til arrangementet, og købe mad og drikkevarer på pladsen. 

Det foregår den 16. juni, ved søen på Simmelbrovej 52, Sdr.Omme fra kl. 13.00 – 24.00, portene åbnes kl. 12. Voksenbillet koster 150,- kr og børnebillet 100,- kr.

 

Grunden til at Musik ved søen kom igang
For 10 år siden fik Lars og Jane Mølgaard’s 6 årige søn Morten, konstateret et forstadie til leukæmi MDS syndrom.  Han kom på Rigshospitalet, hvor han skulle have transplanteret knoglemarv fra sin søster.   Transplantationen gik godt, Morten kunne begynde at mærke at han tog imod marven.  Desværre var hans immunforsvar så svækket, samtidig med at han fik betændelse i halsen, at hans organer begyndte at sætte ud.  6 timer senere sagde han til hans far Lars, samtidig med at han holdt hans hånd “Far, jeg kan ikke mere” og så lukkede han øjnene.  Det er det værste en familie kan oplive i deres liv.
Lars Mølgård fortæller at Børnecanserfonden dengang gjorde alt for dem, og derfor vil de gerne samle penge ind til forskning, oplevelser for de ramte familier, samt ting der bare kan gøre deres hverdag lidt lysere.

Ved at støtte op om Musik ved søen gør du / i en forskel. Alle pengene går direkte til Rynkeby/Børnecancerfonden.

I år er det Lars og Jane Mølgaard, samt deres to børn Helene og Simon Mølgaard der står for arrangementet.

 

Dr. Diesel spiller for tredje gang til Musik ved Søen, det er et lokalt band fra Sdr. Omme der spiller Rockmusik.

Billy Bobbers Swinging Rock’n Roll Show, er en gruppe på 5 mænd, de spiller numre af både Elvis Presley, Johnny Cash, Bill Haley og mange fler.

The Dancing Queens, er et band bestående af fire personer, lige som ABBA.  Deres koncept er at underholde publikum med show og tøjstil fra dengang, og de store ABBA hits.

Gruppen JAM, startede op i august 2017, de to sangere har tidligere været frontfigurer i gruppen ON TIME, som de seneste år har været en af Billund Kulturskoles mest aktive sammenspilshold.   Der bliver blandt andet sunget sange af John Legend, Miley Cyrus, Tom Odell og Twenty One Pilots.   Orkestret, der udgøre en klaver, har John Skou ved tangenterne.

Thomas Buttenschøn er kendt over hele landet.    Han har siden 2005 spillet sig ind i hjerterne på utallige danskere.  Sange som “Fantastiske Mandag”, “Smukkere end smuk” “Dårlig Sex” er nogen af dem der har gjort ham kendt.

Anna David er også kendt i hele landet, hun har været aktiv i mange år, og solglt dobbelt platin. Fik i 2005 sit helt store gennembrud med singlen “Fuck dig”, og er til dagligt ambassadør for Børnecancerfonden og er også repræsentant for dem ved Musik ved Søen…

 

Billetsalget foregår via ambassadører, og hvis du klikker her  kan du se hvordan du får fat i dem.

Billederne i galleriet herunder er fra Musik i Søen 2016, klik på billedet for at se det  i stor størrelse