Rejsegilde på Legolands slotshotel

Foto: René Lind Gammelmark

Onsdag formiddag holdt Legoland rejsegilde på det nye “LEGOLAND Slotshotel” som kommer til at koste ca. 200 millioner at bygge.

Efter planen vil det nye Hotel på Åstvej 12-14 åbne samtidig med LEGOLAND i April 2019.     Hotellets byggestil er så det kommer til at ligne et slot, ligesom det vi kender fra eventyrerne. Byggematerialerne ligner datidens kampesten, men er elementer hvor der er brugt en gummimåtte til at lave det specielle udseende på. Elementerne er blevet leveret af en tysk leverandør. Det er også et tysk firma der kommer og maler hotellets facade.   142 Værelser fordelt på to bygninger med to etager, med ialt 710 sengepladser,og restaurant til 320 personer.  Det er meningen at hotellet er åbent når LEGOLAND også er åbent.
Selve tidsplanen for byggeriet holder fint, og alt går planmæssigt.

Der bliver Dragekrigerværelse, Troldmandsværelse og Prinsesseværelse.  Bygningerne bliver 25 meter høje, og der bliver lavet en stor udendørs legeplads og et indendørs  legområde i restauranten.