GGIF spillede uafgjort mod EFB

Arkivfoto: René Lind Gammelmark

Torsdagens Serie 2 herre fodboldkamp på Grindsted stadion mellem Grindsted GIF Herre Senior Serie 2 mod EFB endte uafgjort.

Første halvleg bød på et enkelt mål scoret af EFB, mens anden halvleg bød på en mål scoret af Gridsted GIF.

 

OPDATERET MED TRÆNER CHRISTIAN THORNES REFERAT FRA KAMPEN 

35.: 0-1

61.: 1-1, Kenni Jensen, ass. Christian Hansen

Kampens spiller: Kasper “Kalle” Knudsen​

Holdopstilling Grindsted

Mads Rasksen
Sebastian Øhlenschlæger
Morten Hedegaard Pedersen
Henrik Werge Nielsen
Jeppe Østergaard
Kasper Knudsen
Kenni Jensen
Christoffer Vivi Høgedal
Christoffer Wutborg
Jonathan Myint
Christian Hansen
Kevin Rajakumar
Jesper Schmidt
Christian Hedegaard Pedersen

En halvleg hver

Trods en placering som agterlanterne i puljen var Esbjerg fB bestemt ikke nogen nem opgave. Det var varslet inden kampen, og det viste sig at være sandt. I forhold til første opgør havde de fem nye navne i holdopstillingen, og jeg synes bestemt, at det var et bedre hold vi mødte her i andet opgør. Og de gjorde det godt, modstanderne fra Esbjerg fB. Med en stærk fysik og enkle midler pillede de glansen af vort spil, og vi kæmpede hårdt for at holde dem væk fra eget felt. Lange diagonalbolde og stor løbevillighed gjorde det svært for os. Efter 35 minutter er gæsterne ikke ufortjent foran, hvor en spiller, som tidligere har figureret på deres hold i danmarksserien, resolut sparker returbolden fra et indlæg ind. Uden chance for en ellers velspillende Mads Rasksen, der normalt holder buret rent på andetholdet. I flere situationer kommer der gode indgreb fra Mads, og så var han også god med fødderne. Lovende takter fra den unge mand. Bagud ved pausen bliver der talt “halv-højt” i omklædningsrummet, og straks fra anden halvlegs start viser GGIF-mandskabet en markant bedre vilje. Det bliver til flere store chancer, som sagtens kunne have givet os en sejr, men denne aften blev det blot til én scoring fra Kenni Jensen, der var på rette sted og satte bolden sikkert ind, da uret havde rundet en time.

 

1-1 blev slutresultatet, hvilket vi kan være nogenlunde tilfredse med. Det er fint, hvis vi kan bevare afstanden til bunden – og så viste det sig fredag aften, at vi er kommet på pointhøjde med vore naboer fra øst, der ikke havde evnerne til at hente point i Varde. Næste kamp er først søndag den 27. maj kl. 16.00, hvor vi tager imod topholdet fra FC King George. Seks kampe på ca. tre uger og blot to træninger er ikke optimalt. Nu samler vi energi igen, og gør klar til at byde topholdet hård modstand.