Simon Talbot har en mission

Pressefoto

Simon Talbot er på en mission i Magion : “Make Denmark great again”

Simon Talbot har det seneste årstid boet i Los Angeles i USA.  Her har han jagtet et amerikansk gennembrud, og det har gjort ham klogere på både amerikanere, politik og comedy.  Nu vil han bruge alle erfaringerne og oplevelserne i USA til at ” Make Denmark Great Again”.   Showet kan opleves i Magion fredag den 22. februar 2019.

For halvandet år siden var livet gået i hak for Simon Talbot. Han levede lidt for mageligt i sin comfort-zone og kedede sig reelt i den daglige trummerum, selvom han på scenerne og i TV høstede både roser og succes. I stedet for at stille sig tilfreds med den hjemlige succes, besluttede han sig for at ryste op i det hele og prøve at starte forfra: Han hoppede derfor ombord på et fly til USA for at jagte ‘The American Dream’.

Det er der kommet et standup-show ud af. Showet handler om de sjove modsætninger, der er mellem danskere og amerikanere – og så gør Simon én gang for alle op med den danske jantelov. Kan vi lære noget af de altid selvsikre amerikanere? Får man overhovedet noget ud af at jagte sine drømme? Og hvorfor ser præsident Trump så underlig ud?

Simon mener, efter USA-opholdet, at Danmark godt kan blive lidt ‘greatere’. Vi danskere er alt for indelukkede, stille og har generelt meget svært ved at rose os selv og hinanden. Han uddyber:

“Danskerne skal have mere ‘huttelihut’ ind i hverdagen. Forestil jer amerikansk selvtillid men med dansk hygge. Tænk, hvis tjenerne på cafeerne i København under serveringen af kaffe og kage råbte ‘boom bitches!”, griner Simon Talbot og fortsætter:

“Hvis jeg nu siger, jeg drømmer om at åbne et tæppeland, vil det i Amerika give high-fives og tilkendegivelser som: “You can do it! Just follow your dreams!” Herhjemme ville vi sige “jamen det kan du da ikke finde ud af”. Vi skal lære at springe ud i det, vi drømmer om og turde tro på, at det nok skal lykkes”, siger Simon.

Simons show vil byde på både sjove og pinlige videoklip fra hans amerikanske eskapader, der blandt andet tæller optrædener i både taco-shops og på comedy-clubs. Jagten på succes er gået over helt små klubber til større spillesteder, og så er mødet mellem dansk humor og amerikansk ditto ikke altid et godt match.

Simon Talbot er med sin karakteristiske entusiasme, energi og sprudlende fortællerglæde klar til at få hele Danmark til at grine igen med sine sjove betragtninger fra USA, når han drager ud med sit fjerde onemanshow. Showet ‘Make Denmark Great Again’ har premiere 13. september 2018 på Bremen Teater og turnerer herefter rundt i hele landet et stykke ind i 2019.

Sidst Simon Talbot var i MAGION med showet Mr. Copenhagen i 2015. Den gang fik showet fantastiske anmeldelser og endte med få Talbot nomineret som ”Årets Komiker” i 2016. Med ”Make Denmark Great Again” tilføjer MAGION endnu et top comedy-show til en spændende eventkalender, der for 2019 allerede tæller Helmut Lotti og Frank Hvam & Mick Øgendahl med deres show ”Det Gode Selskab”. Flere events er undervejs og vil blive offentliggjort løbende. Man kan studere hele eventprogrammet – for både 2018 og 2019 – på www.magion.dk.

Priserne for billetter er 320 kr. for showet med mulighed for at købe showet og en ”great” amerikansk buffet for 470 kr.

Billetterne sættes til salg tirsdag den 22. maj kl. 10 på www.ticketmaster.dk og i MAGION i informationen.

Se mere på www.magion.dk.

Simon Talbot er en af Danmarks helt store comedy-darlings, som i årevis har leveret solid underholdning til danskerne. Vi har blandt andet fulgt ham på standup-scenen og i diverse TV-satirer. Han har tre danmarksturnéer i bagagen, og er i øjeblikket aktuel som vært i Comedy Centrals danske TV-satsning ‘Stand-up Uden Grænser’. Han har to gange været nomineret i kategorien ‘Årets Komiker’ til ZULU Comedy Galla, senest i 2016 for onemanshowet ‘Mr. Copenhagen’.