Surprise var dobbelt surprise

Foto: René Lind Gammelmark

Fredag aften var der ægte surprise for alle pengene.

Kristine havde arrangeret et surpriseparty for Nikolaj, og havde  inviteret vennerne,  men da de kom hjem til dem var det vennerne der blev overraskede.

Parret der havde mødt hinanden til traktortræf på Grindsted Landbrugsskole for 6 år siden, havde nemlig bestilt bryllup i kirken.  Så i stedet for at følge den plan som vennerne havde fået at vide, så måtte vennerne et smut med i kirke til bryllup.  Bagefter blev vennerne kørt med bus ud til Traktortrækpladsen, hvor brudeparret havde sørget for at vennerne fik et specielt armbånd, og imens brudeparret fik taget billeder et andet sted, var det brudeparret der betalte for vennerne på traktortrækpladsen.     Efter de havde fået taget billeder, vendte bussen med brudeparret tilbage for at hente vennerne, der skulle med over i Lyngbowl Surprise for at spise.    

Klik på billederne for at se dem i stor størrelse.