Hvor mange førsteholdskampe har du spillet for GGIF Fodbold ?

Foto: René Lind Gammelmark

GGIF Fodbold holder klubfest fredag den 8. juni, og samtlige tidligere spillere er inviteret til dagen, der markerer starten på opbygningen af en GGIF-Lounge med klubhistorien i forkus i stadion-klubhuset.

Har du spillet på førsteholdet i GGIF Fodbold, og har du en scrapbog eller billeder gemt derhjemme – ja så skal du helt sikkert til GGIF Fodbold klubfest fredag den 8. juni fra klokken 17.00.

Denne dag er klubafslutning i både børne-, ungdom og seniorafdeling, og samtidig dagen, hvor alle tidligere GGIF-spillere er inviteret med eller uden scapbog.

  • Vi har et klublokale i Lynghallen som vores eventudvalg har omdannet til et rigtig fodboldlokale med pokaler, vimpler flot udstillet. Sådan et lokale skal vi da også have i vores nyrenoverede stadion-klubhus, siger fodboldformand Søren Madsen.

De første scrapbøger og fotos ligger klar, men håbet er at mange vil gå i gemmerne og finde noget de vil forære eller låne ud til klubben, så der kan laves en stemningsfuld lounge i Stadion-klubhuset.

  • Og så skal vi selvfølgelig have statistik over antal spillede førsteholdskampe, og derfor håber jeg rigtig mange vil grave dybt i hukommelsen og komme med bud på, hvor mange kampe de har spillet, selv om jeg ved det kan være svært at huske, siger Søren Madsen.

Alle GGIFere er velkommen – også dem der ikke nåede førsteholdet. 

Klubdagen indledes klokken 17.00 fredag den 8. juni i et telt ved Stadion. Her det muligt at købe en let grillmenu til 50 kroner og drikke-varer. Samtidig kan man aflevere sit kampantal til kamptavlen og evt. scapbøger og fotos.

Klokken 18.00 er der pokaloverrækkelse til Ungdom på Stadion og klokken 19.00 er der så kamp på Stadion med GGIF serie 2 mod Blåbjerg og efterfølgende er teltet åbent til GGIF-klubfest.

Tilmelding til Søren Madsen på sms 4096 2187 eller pr.e- mail til  Krusborgmadsen@privat.dk . Gerne med navn og kampantal.