Have og fritidsmesse på Museumscenter Karensminde

Pressefoto

Den 10. juni har du mulighed for at opleve alverdens håndværk og planter på Museumscenter Karensminde. Der afholdes nemlig stor have- og fritidsmesse denne dag fra kl. 10 til kl. 16.

De mange forskellige boder vil vise alt fra planter, blomster, frø, strik, syning, mad, træ- og malerarbejde.  Der vil være demonstration af forskellige fritidshåndværk, samt syning, kogning og bagning med rabarber.

I udstillingsbygningen kan man høre inspirerende foredrag om haveindretning- og beplantning, samt hjemmebag med en meget kendt farmor.

Kl. 11.00  Foredraget “Drømmehaver” med Dorthe Kvist, kendt fra TV.

Dorthe Kvist har mange titler på sit CV.  På sin blog “meltdesignstudio.com” rådgiver hun om bl.a. havedesign og boligindretning, hun har udgivet tre bøger om haven, og så har hun deltaget i programmerne “En have i gave” og “Danmarks dejligste haver” samt været fast ekspert med grønne fingre i flere programmer på TV2.

Kl. 13.30 Foredraget “Farmor bager på TV” med Rosa Kildahl, kendt fra TV.

Rosa Kildahl har fået næsten kultstatus efter sin medvirken i “Den store bagedyst” på DR. Hun blev kendt for sin sprudlende personlighed, og blev hurtigt seernes favorit. I foredraget fortæller hun om sine oplevelser i TV-køkkenet, men også hvad der foregår i kulissen, når kameraerne bliver slukket.

Danmarks Radio P4 Trekanten sender fra deres telt på messen hele dagen.

Der er aktiviteter i stuehuset, træværkstedet og smedjen. Kaffestuen er åben.

I laden er der mulighed for at købe vafler, te, kaffe og vand.

Det koster 50,- kr. at komme ind for voksne, børn under 18 år har gratis adgang.

Arrangementet foregår i samarbejde mellem Hejnsvig-Vorbasse-Grindsted Havekreds, Karensmindes Venner og Billund Kommunes Museer.