Viaduktrevyen i Filskov

Foto: René Lind Gammelmark

Viaduktfest nr. 39 er i fuld gang.

 
Torsdag aften lagde revyholdet ud med premieren på den lokale Viaduktrevy.

Det er en fast tradition, at man til den lokale revy bringer en masse lokale historier frem i lyset.   Dette års revy var da heller ikke nogen undtagelse.  Et af emnerne var den nye genbrugsplads, man kiggede også frem til år 2043,  der var Gylle Gas, kærlighed på afstand, og meget mere, ialt 11 numre.

Skuespillerne var Annette Lützen, Birte Mulbjerg, Lisbeth Christensen, Peter Jørgensen og Kenneth Rahbek. Den musikalske side blev besat af Andreas Andersen på Trommer, Johan Andersen på Piano, Mikkel Kastbjerg på Guitar, og John Skou på Bas.

Til premieren skulle man købe billetterne ved indgangen, og det havde godt 220 valgt.   
Lørdag aften hvor der også er spisning og dans, er der forudbestilt 260 billetter.

Se billeder fra revyen i galleriet under artiklen, klik på billedet for at se det i stor størrelse !