Brandfolkene er færdige med slukningsarbejdet

Foto: Sydøstjyllands Politi

Sydøstjyllands Politis og de øvrige beredskabsmyndigheders indsats ved branden i Randbøl plantage er nu løst så langt at Skov- og Naturstyrelsen kan overtage det videre arbejde. Der vil så længe, det er nødvendigt blive holdt øje med brandområdet og styrelsen har et brandberedskab, der kan håndtere eventuelle mindre brande.

Fredag formiddag udbrød der brand i Randbøl Hede – en brand der hurtigt udviklede sig, og som myndighederne fik under kontrol søndag formiddag. Branden har afbrændt et ca. 8 kvadratkilometer stort område, men den har ikke medført skader på bygninger eller civile.

”Sydøstjyllands Politi vil gerne benytte lejligheden til at sige en stor tak for den hjælp og assistance, vi har fået fra flere sider i forbindelse med den store indsats i Randbøl Hede, siger Michael Weiss, der er politiinspektør i Sydøstjyllands Politi, skriver Sydøstjyllands Politi en pressemeddelse de har sendt ud.