Grindsted GIF mødte FC King George

Arkivfoto: René Lind Gammelmark

GRINDSTED GIF – FC KING GEORGE : 2-1 (1-1)

Søndagens hjemmekamp på Grindsted stadion mellem Grindsted GIF Serie 2 herrer og FC King George endte med 2-1 til Grindsted.

Træner Christian Thorne har skrevet dette referat fra kampen:

42.: 0-1 (straffe, Mads redder, men der scores på returen)

45.: 1-1, Christoffer Høgedal, ass. Jeppe Østergaard

88.: 2-1, Christian Hansen, ass. Christoffer Høgedal

Kampens spiller: Jeppe Østergaard

Holdopstillingen for Grindsted

Mads Rasksen
Sebastian Øhlenschlæger
Morten Hedegaard Pedersen
Henrik Werge Nielsen
Jeppe Østergaard
Kenni Jensen
Christoffer Vive Høgedal
Christian Hansen
Jesper Schmidt
Christian Hedegaard Pedersen
Janus Jepsen
Mads Mahler Johannesen
Kristian Karlsen
Mateusz Zabkiewicz (Mati)

Det gjorde vi altså ikke helt dårligt…

Søndagens opgør mod topholdet fra FC King George resulterede i en forrygende – og ret så fortjent – sejr, hvor vi i begge halvlege stod godt i forsvaret, turde at spille bolden rundt og var fysisk tilstede i de mange dueller. Og så producerede vi godt en håndfuld særdeles farlige chancer ud over de to flotte scoringer. Med en tiltrængt kamppause på ti dage var vi dén grad klar fra start, og det med fire nye spillere på holdkortet siden seneste kamp. Og alle mand gjorde det bestemt godt! Unge Mads Rasksen var igen at finde i buret, og han spillede igen en fin kamp, som bl.a. bød på et reddet straffespark, der dog sparkedes ind på returbolden. Forsvarskæden bestod af fire sammenspillede, mens Mads “Vagn” Mahler Johannsen var tilbage i truppen efter en længere skadepause. Mads startede på bænken, men der blev allerede brug for ham efter 6 minutter, da Christian “Lille P” Hedegaard Pedersen desværre måtte forlade banen med en skade på vristen. Vagn kom ind og udfyldte rollen på venstre back med stor autoritet i nærkampene. Brølstærk indsats. På den centrale midte havde vi igen en ny konstellation, da velspillende Jeppe Østergaard denne gang havde Christian Hansen som makker, og de to viste sig at være endog rigtig gode sammen. Der blev fightet og tilbagelagt mange kilometer, og de var i høj grad med til at vort mandskab hang så godt sammen kampen igennem.

På den offensive midte og på kanterne var der “ungdom” og kreativitet tilstede personificeret i Janus Jepsen, Christoffer Høgedal og purunge Jesper Schmidt, der blev krydret med targetman Kenni Jensen. Alle ydede en fortræffelig indsats. Fra bænken blev der slutteligt GGIF-debut til Mateusz “Mati” Zabkiewicz og sæson-debut til Kristian Karlsen, der i slutfasen var medvirkende til kæmpe sejren hjem. Jeg er igen stolt af indsatsen fra alle, men jeg er især tilfreds med, at vi denne gang var langt bedre med bolden end tidligere. Modet var fundet frem, og selv når topholdet pressede os fysisk, så forsøgte vi at spille os ud af vanskelighederne, hvilket lykkedes ret godt. Stor ros til alle, virkeligt en flot sejr, som nu giver os muligheden for at spille med i den sjove ende af den tætte pulje. Næste kamp bliver en svær opgave, hvor vi fredag gæster Varde IF. Og der skal trylles med holdkortet igen, da vi stadig er ramt af skader og et par afbud. Men bredden i GGIF er god i denne sæson, også pga. et dygtigt kuld af spillere fra Kris og Jimmys U19-mandskab. Tak for den flotte opbakning fra publikum – altid en fornøjelse at spille på Grindsted Stadion.