Lindy Aldahl fik lattermusklerne igang

Foto: René Lind Gammelmark

Torsdag aften havde Grindsted og Billund Apotek arrangeret et foredrag med Lindy Aldahl, der er kendt fra TV-programmet “Rigtige Mænd”.
Foredraget foregik i Magion i Grindsted,og handlede om Lindy Aldahls liv før og efter “Rigtige Mænd”. Omkring 150 havde købt billet til en aften, hvor lattermusklerne virkelig blev rørt. Apoteket i Grindsted og Billund har det sidste halve år haft fokus på mændene, og sygdomme som typisk rammer mænd.   Efter foredraget kunne man få en tår kaffe og lidt kage, og samtidig kunne man blive inspireret til et sundere 2018, for der var nemlig stillet borde op med forskellige varer som folk kunne se.  Disse borde blev flittigt besøgt , inden foredraget startede.  

Klilk på billederne nedenunder for at se dem i stor størrelse.