Kosmetolog flytter tættere på centrum

Foto: René Lind Gammelmark

Det hele startede for 4 år siden da Dorte Rask åbnede klinik hjemme i privatboligen.  For et års tid siden flyttede hun hjemmefra med klinikken,og i første omgang havde hun og hendes mand kig på den butik, hvor der sidst har været låseservice.  Men den var desværre udlejet og Dorte Rask lejede så lokalerne i Borgergade.

Dorte Rask er uddannet Materialist hos Matas i Ølgod og efter endt uddannelse synes hun at hun gerne ville vide mere om kosmetik.     Hun tog  uddannelsen som Kosmetolog og makeupartist, og for 4 år siden tog hun uddannelsen i påsætning af Eyelash extensions.

Da lokalerne i Vesterbrogade så igen blev ledige, fik hun fat i udlejeren og det resulterede i, at hun 1. juni 2018 fik nøglerne til lokalerne som hun så har den næste måned til at få gjort klar. Hun skal aflevere nøglerne til hendes nuværende klinik sidst i juni.   De nye lokaler bliver taget i brug 1. juli.

Dorte Rask brænder for hendes job og hun møder mange forskellige mennesker, for kunderne er både kvinder og mænd.   Mændene får typisk voksbehandlinger for at få fjernet uønsket hår og enkelte får ansigtsbehandlinger.  Kvinderne derimod får voksbehandlinger, ansigtsbehandlinger, farvet vipper og bryn, lagt makeup, manicure og bliver SprayTannet.

Ud over de almindelige opgaver sælger hun også diverse cremer og makeup til kunderne.

I fritiden er det hendes mand og hendes børn det gælder, og hun kan også godt lide at læse bøger.

Foto: René Lind Gammelmark