Grindsted GIF vandt stort over Blåbjerg BK

Foto: René Lind Gammelmark

Fredagens fodboldkamp mellem Grindsted GIF Serie 2 og Blåbjerg BK var en meget spændende kamp, som Grindsted vandt med 5-0.

Træner Christian Thorne har skrevet dette rererat fra kampen.

GRINDSTED GIF – BLÅBJERG BK : 5-0 (2-0)

10.: 1-0, Kenni Jensen (ass. Christoffer Høgedal)

37.: 2-0, Kenni Jensen (ass. Sebastian Øhlenschlæger)

74.: 3-0, Christoffer Høgedal (selvmål?)

75.: 4-0, Jakob Plagborg (ass. Christoffer Wutborg)

81.: 5-0, Jakob Plagborg (ass. Kenni Jensen)

Kampens spiller: Kenni Jensen

Holdopstillingen:

Jacob Tønning
Sebastian Øhlenschlæger
Morten Hedegaard Pedersen
Henrik Werge Nielsen
Jeppe Østergaard
Christoffer Vive Høgedal
Christian Hansen
Jesper Schmidt
Janus Jepsen
Mads Mahler Johannesen
Kenni Jensen
Christoffer Wutborg
Kevin Rajakumar
Jakob Plagborg

Forrygende fodboldfredag

GGIF klubdag bød på en festlig sæsonafslutning for både børne- og ungdomsafdelingen, og derfor var det et stort publikum, der kunne nyde endnu en varm sommerdag på Grindsted Stadion. Rammerne var perfekte, og der var lagt op til en tæt dyst mellem to hold, der havde præsteret flot i de seneste kampe. Blåbjerg havde nuppet tre sejre i træk, og dermed meldt sig ind i kampen om at forblive i serie 2.

Vi var forberedte på, at vores modstander med selvtillid ville kæmpe indædt for at skabe et godt resultat. Og uden overhovedet at tale vores modstander ned, så var Blåbjerg netop i denne kamp i store problemer, da vi ramte en top-præstation. Hele vejen igennem.

Som vi talte om efter kampen, så kunne det blive svært at pege entydigt på kampens bedste spiller, da alle 14 spillere virkeligt viste sig fra deres bedste side.

Keeper Tønning havde fuld kontrol på alle indgreb, og bolden var nærmest som klistret til handskerne, når han blandt venner og fjender dominerede feltet. Forsvarskæden var en solid mur, der bevægeligt afpassede afstanden til midtbanen, der i dén grad arbejdede for sagen og præsterede mange fine kombinationer. Spillet blev sat flot op, og vi var bedre med bold end set endnu i år. I front var targetman Kenni Jensen igen stærk, og med to flotte scoringer satte han en tyk streg under sin titel som topscorer. Kenni blev godt suppleret af driblestærke Christoffer Høgedal, der igen var en nydelse i hurtig boldomgang, og som efter kampen høstede store roser af kammeraten Simon Kirk Madsen, der ikke blot er en god ven, men måske også Høgedals største fan. 

Kampen bød på endnu en dobbelt målscorer i Jakob Plagborg, der for nyligt vendte hjem fra en længere udlandsrejse, og Plagborg havde kun trænet nogle få gange. Han greb chancen som super-sub med to kvikke scoringer. Velkommen hjem!

Selvom vi fredag aften i festlig lag afholdte årets afslutningsfest, så resterer der endnu to kampe. Vi kan dog allerede nu lykkeligvis konstatere, at vi spiller serie 2 igen i efteråret, og at vi bliver kommunens bedst placerede fodboldhold. Vore venner fra Billund ser desværre ud til at være gået helt kolde i sommervarmen, og har siden vort seneste lokalopgør indkasseret fire nederlag på stribe, og nedrykningsstregen er kommet faretruende tæt på. Lad os håbe, at “Le Bleus” ryster den krisen af sig, så vi igen kan få to sjove kampe i efteråret.

Klik på billederne under artiklen for at se dem i stor størrelse