Have- og fritidsmesse på Museumscenter Karensminde

Foto: Bent Nielsen

På trods af at det var blevet noget andet vejr end vi har haft de sidste omkring fire uger, og regnen var kommet på besøg, så var der en del mennesker der havde taget turen til Museumscenter Karensminde søndag. 

 
Der var nemlig Have- og fridtidsmesse, og man kunne se alverdens planter, ting lavet i træ, håndarbejde og lystfiskere.

Ud over dette var der et par foredrag med Dorthe Kvist om drømmehaver, og Farmor bager på TV med Rosa Kildahl.   

Ramasjang havde sat Silja til at fortælle om bier og vise børnene, hvordan de kan hjælpe med at redde bier i Danmark. Børnene kunne deltage i en stor quiz om bier, og få udleveret en håndfuld frø, som de så efterfølgende skulle så på et særligt indrettet areal på Karensminde.  Børnene der plantede frøene, fik et Ramasjang Redder diplom med sig hjem.

Se de mange billeder nedenunder artiklen som Bent Nielsen tog. (Klik på billederne for at se dem i stor størrelse)