Ny præsident i Grindsted Rotary Klub

Foto: Erik Serup Hansen, Grindsted Rotary Klub

Grindsted Rotary Klub får traditionen tro ny præsident pr. 1. juli.  Det er landmand Reinar Sandager der afløser arkitekt Leo Fyhring Jensen.

Klubben har godt 30 medlemmer fordelt på mange forskellige fagområder, hvilket giver muligheder for at netværke med andre, og skabe relationer på tværs, fortæller den nyvalgte præsident i en pressemeddelelse.

Til august begynder det nye Rotary år, og der er allerede mange spændende emner og virksomhedsbesøg på programmet.

På klubårets sidste møde den 11. juni gjorde den afgående præsident, Leo Fyhring Jensen, status over Rotary-året, og fortalte blandt andet om fordelene ved Rotarys erhvervsnetværk, oplægsholder, venskaber, udvekslingsstudenter, en fantastisk udviklende oplevelse for de unge.

Rotary sender hvert år ca. 10.000 unge mennesker rundt i verden, hvor de er indkvarteret i private hjem, og går i skole i det pågældende land. Opholdet i et fremmed land varer et år, og i øjeblikket har Grindsted Rotary Klub en udvekslingssstudent i Brasilien, og modtager en udvekslingsstudent til nåytår.

Foto:Erik Serup Hansen, Grindsted Rotary Klub