Grisevæddeløb og hygge i Vesterhede

Grisevæddeløb - Foto: René Lind Gammelmark

I denne uge er der sportsfest i Vesterhede og sportsfesten byder på mange traditioner.

En af traditionerne er at torsdag aften er der beachvolley,  i år med 10 hold,  og derud over bød torsdagen også på det traditionsrige “grisevæddeløb” og sildebordet i teltet. 

Vejret artede sig fra starten ikke godt, men det fik nu alligevel ikke de 10 hold der var tilmeldt beachvolley til at melde fra, tværtimod kæmpede de lystigt mod hinanden i regnen.  Da de fem grise skulle løbe væddeløb i indhegningen, var det som om, at regnen stoppede, og målfoto afslørede at første gris over målstregen var gris nr. 2. Anden gris over målstregen var gris nr. 5.  Tredje gris over målstregen var gris nr. 1.

Der var omkring 170 der var mødt op til Sildebord i teltet. Kathrine og Bent Junker spillede op. Susanne Jensen var meget glad for den store opbakning til arrangementerne. Sportsfesten fortætter helt til søndag eftermiddag.

Se programmet her

Vi var en tur i Vesterhede med kameraet og du kan klikke på billederne nednunder for at se billederne i stor størrelse.