Musik ved Søen med fodbold på storskærm

Gruppen Evelution - Foto: René Lind Gammelmark

Vejret var ikke helt med arrangørerne til Musik ved Søen 2018, for da arrangementet startede silede regnen stille ned over pladsen på Simmelbrovej. Der var stillet telte op, så de besøgende kunne sidde og hygge sig og høre musikken i tørvejr. De fleste sad derfor inde i det store telt, mens andre der havde paraplyer og regntøj stod ude og nød musikken. Netavisen Grindsted var en tur i Sdr.Omme lørdag eftermiddag i en times tid, og bandene JAM og Evolution sørgede for den musikalske underholdning.   Børnene lod til at være ligeglad med regnen, nogle stod og hørte musikken, andre afprøvede hoppeborgene, mens en anden tog paraplyen med ned på broen ved søen og dyppede den lidt. Der var sat en stor storskærm op i teltet, og imens Danmark spillede VM fodboldkampen mod Peru var der pause i musikken. Heldigvis holdt regnen op ved 17-tiden, hvorefter mange gik udenfor for at nyde musikken.

Efter JAM og EVOLUTION havde spillet, var det tid til Thomas Buttenschøn, The Dancing Queens, Billy Bobbers, Anna David og Dr. Diesel.

Se billederne i stor størrelse ved at klikke på dem.