FDF holder Midsommerfest

Foto: FDF

Torsdag den 21. juni mødes børn og forældre til FDF Grindsteds Midsommerfest ved Enghuset.
Festen er en fast tradition og afholdes hvert år som afslutning på sæsonen med bål, musik, underholdning og sang på programmet.   “Vi starter med grillmad og hygge i det grønne , – det tror vi at familierne sætter pris på ” siger bestyrelsesformand i FDF Michael Tullesen. “Vi vil gerne gøre lidt ekstra ud af aftenen og derfor tænder vi grillen, så børn og voksne kan nyde en aften uden at tænke på madlavning derhjemme” skriver FDF i en pressemeddelelse. 

FDF orkestret har haft et travt forårsprogram, med bl.a. deltagelse i de Danske årsmøder i Slesvig spiller en minikoncert. Orkestret giver smagsprøver på ny og gammel brassmusik med nye og talentfulde elever, der netop er kommet med i orkestret efter et helt års hårdt arbejde. Det er muligt at blive elev i orkestret, hvis man kontakter orkesterleder Kurt U. Knudsen.

Sommerlejr for alle.
Alle mindre børn i FDF Grindsted har været på sommelejr i Kristi Himmelfartsferien. Turen gik denne gang til Holmsborg lejren sammen med 400 andre børn fra FDF landsdel 5. Dagene gik med masser af FDF aktiviter med strand og hav tæt på lejren.
De store børn tager afsted til Østrig på sommerlejr fra den 7. til den 14. juli. Her deltager de i en fælleslejr, også sammen med landsdelens øvrige FDF’ere. Lejrpladsen ligger ved Innsbruck, i 900 meters  højde og der vil være ture og aktiviteter i det smukke alpeområde.

Ved Midsommerfesten torsdag rykker nogle FDF’ere op til nye klasser efter ferien, hvilket markeres ved af afgive væbnerløftet. Nogen skal have mærker, fordi de har gået 20 km. Det bliver alt sammen markeret og blandet med sketch, lejrbål, musik og sang, hvilket forhånentligt gør, at midsommerfesten bliver sjov, festlig og en god oplevelse for alle.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.