Miljøministeren på besøg

Miljø- og Fødevareminister Jakob Ellemann Jensen - Foto: René Lind Gammelmark

Miljø- og Fødevareminister Jakob Ellemann-Jensen besøgte torsdag Billund Kommune, efter at Anni Mathiesen (V) MF havde inviteret ham.
Jakob Ellemann-Jensen var på markvandring ved Ribe Landevej mellem Grindsted og Hejnsvig, og her så han og fik informationer om Faunastriber, der skabes i samarbejde med Jysk Landbrug, landmænd og Billund Kommune, for at pleje både natur, vildt, bier og insekter.
Samtidig blev der orienteret om Grindsted Forureningen ved Region Syddanmark og Billund Kommune, med deltagelse af Regionsrådsformand Stephanie Lose samt Borgmester Ib Kristensen og formand for Teknik & Miljøudvalget i Billund Kommune, Per Nyhus.

Inden da havde han et kort møde på rådhuset med Susanne Mathiesen fra borgergruppen, og han fik også en orientering om forureningen af borgmester Ib Kristensen og MF Anni Mathiesen, samt eksperter fra Region Syddanmark.

Miljø- og Fødevareminister Jakob Ellemann Jensen – Foto: René Lind Gammelmark

Regionsrådsformand Stephanie Lose – Foto: René Lind Gammelmark