Sparekassen bliver til aktieselskab

Foto: René Lind Gammelmark

Den Jyske Sparekasses repræsentantskab godkendte den 21. juni 2018 at sparekassen bliver omdannet til aktieselskab.  Omdannelsen sker den 25. juni 2018, og dermed bliver de 27.000 garanter til aktionærer i Den Jyske Sparekasse A/S.

Omdannelsen til aktieselskab er en milepæl i sparekassens 146 år lange historie. Samtidig er tilførslen af ny kapital gået over al forventning, blandt andet har vi opnået refinanciering til væsentlig lavere rente end vi har på den kapital vi erstatter. Vi har oplevet stor interesse i forbindelsen med udstedelsen af den nye efterstillede gæld, hvilket vise, at de professionelle investorer i markedet deler vores tro på sparekassens fortsatte positive udvikling. Det lover godt for den kommende børnsnortering, står der i pressemeddelelsen fra Den Jyske Sparekasse. Omdannelsen sker den 25.juni 2018, når Finanstilsynets endelige tilladelse foreligger.  Det sidste element i sparekassens helhedsløsning er den planlagte børsnotering i november 2018.