Grindsted GIF serie 2 tabte til Spangsbjerg

Foto: René Lind Gammelmark

Sæsonens sidste kamp endte desværre med et nederlag til Grindsted GIF’s serie 2 hold med 3-0 til gæsterne fra Spangsbjerg, hvilket betyder at Grindsted slutter med en flot andenplads.

Første mål blev scoret 13 minutter inde i kampen, og næste efter 54 minutter, sidste mål blev scoret efter 79 minutters spilletid.

Kampens spiller: Holdleder Jesper Øhlenschlæger.

Grindsted stillede med følgende hold:
Mads Rasksen
Morten Hedegaard Pedersen
Henrik Werge Nielsen
Jeppe Østergaard
Christoffer Vive Høgedal
Christian Hansen
Jesper Schmidt
Mads Mahler Johannesen
Kevin Rajakumar
Kenni Jensen
Jonas Bolding Lund
Patrick Lauridsen
Kasper Knudsen
Sebastian Øhlenschlæger

Træner Christian Thorne har lavet dette referat fra kampen !

Kedeligt punktum

Sæsonens sidste kamp var i forhold til placeringen i puljen uden betydning for både gæsterne fra Spangbjerg og os, for den blev afgjort i forrige runde. Selvom vi inden kampen umiddelbart havde givet udtryk for at ville slutte en flot sæson af på bedste vis, så blev det desværre noget af en fuser, hvor vi taber hele 3-0 til et ungt Spangsbjerghold, der på dagen havde fundet skarpheden frem. Det havde vi bestemt ikke, for vi kunne (burde) have scoret på nærmest en håndfuld chancer, ligesom kampens dommer måske kunne have fløjtet et par straffespark. Men ingen VAR i seriefodbolden. Heldigvis egentligt. Selvom jeg i bund og grund er ret skuffet over indsatsen, så er det måske her, at “pyt-knappen” må i brug, for denne ene kamp tegner heldigvis ikke sæsonen.

Vi slutter på andenpladsen, hvilket er langt bedre, end vi turde håbe på for et par måneder siden, for generelt har holdene været meget lige, dog med oprykkerne fra Varde som det bedste mandskab alt efter hvordan de har kunnet sætte holdet sammen. Tillykke med oprykningen til Varde.

I GGIF glæder vi os også over, at vort andethold er rykket op i serie 4, og jeg sender skulderklap til trænerduoen M&Ms (Morten Dahl Nielsen og Morten Lund Nielsen), der har arbejdet forbilledligt med truppen. Jeg ser frem til mange flere timer sammen med duoen i efteråret, hvor der sker en større udskiftning, da hele 11 spillere flytter fra Grindsted for at starte på studie. Til gengæld høster vi et stort udbytte fra U19, hvor Kris Skriver og Jimmy Nielsen sender otte spændende spillere op i seniorafdelingen.

Jeg er personligt meget glad for, at GGIF atter har en velfungerende seniorafdeling, og at det hårde genopretningsarbejde der engagereret blev startet af de to tidligere trænere, Brian Jochumsen og René Voss, nu er fulgt op med en god placering og ofte ret mange spillere til træning. Tak til netop de to for at samle handsken op, og særlig tak til alle de GGIF’ere, der bruger mange timer på at det hele fungerer i klubben. Det er klubfolk som AC, Søm og Post der fortjener den største respekt.

Forårssæonen 2018 sluttede kedeligt på banen, men festligt de efterfølgende timer. Nye spændende opgaver venter, men først nogle ugers sommerferie til alle mand. Træningsbanen indtages igen tirsdag i uge 30, og vi tager hul på sæsonen allerede anden weekend i august.

Ønsker alle en god sommer!