Sommerferieaktiviteter på børnebiblioteket

Foto: Billund Bibliotekerne

Igen i år kan børn være med til en hel masse spændende aktiviteter på bibliotekerne i deres første sommerferieuge i starten af juli. Børnene skal selv være aktive i forhold til alle aktiviteter, men vil med garanti både få det sjovt og lære en masse.  Vi lægger ud med børstebotter, som er små, sjove robotter, der vil kunne hoppe, danse, kæmpe og lave kunstværker, hvis børnene konstruerer dem rigtigt. Vi tilbyder også Sky Parade, hvor børnene skal bygge selvkørende fartøjer af LEGO, som vi efterfølgende sender ud i luften på snore. På den måde eksperimenterer vi med  bl.a. balance, vægt, fart og friktion. Man skal være mindst 7 år for at være med til Sky Parade og  fremstilling af børstebotter, men er man yngre, må man gerne være med alligevel, hvis man følges med en voksen. Derimod kan man være med til stenmaling, hvis man bare er fyldt 3 år. Birgit Eis Pedersen fra Vejle Bibliotek maler fine sten sammen med børnene og forvandler kedelige grå sten til flotte kunstværker, der f.eks. kan bruges som pynt på terrassen. Børnene kan male med både poscatuscher og maling. Det er en god ide at tage noget gammelt tøj på til arrangementet, selvom  biblioteket sørger for forklæder til alle børn. Man skal bestille gratis billetter til alle arrangementer via billundbib.dk.

Børstebotter
Vi bygger små, simple og sjove robotter, der kan hoppe, danse, kæmpe eller lave kunstværker

MAGION Biblioteket
Mandag d. 2. juli kl. 10.00-11.30

Billund Bibliotek
Onsdag d. 4. juli kl. 10.00-11.30

MAGION Biblioteket
Torsdag d. 5. juli kl. 10.00-11.30

For børn fra 7 år. Mindre børn er velkomne sammen med en voksen

 

Foto: Billund Bibliotekerne

Foto: Billund Bibliotekerne

 

Sky Parade
Vi bygger selvkørende fartøjer af LEGO, som vi sender ud i luften på snore

MAGION Biblioteket
Tirsdag d. 3. juli kl. 10.00-11.30

For børn fra 7 år. Mindre børn er velkomne sammen med en voksen

 Foto: Billund Bibliotekerne

Foto: Billund Bibliotekerne

Kreativ stenmaling
Vær med til at forvandle kedelige grå sten til flotte kunstværker

Billund Bibliotek
Tirsdag d. 3. juli kl. 10.00-12.00

MAGION Biblioteket
Onsdag d. 4. juli kl. 10.00-12.00

For børn fra 3 år

 

Det er gratis at deltage i sommerferieaktiviteterne på børnebibliotekerne, men husk at tilmelde børnene via billundbib.dk/arrangementer