Tag et dyrekørekort på Museumscenter Karensminde

Foto: Billund Kommunes Museer

Museumscenter Karensminde starter sommerens mange aktiviteter med to dage, hvor børn kan komme og blive klogere på deres kæledyr.
Det sker mandag den 2. og tirsdag den 3. juli 2018 i tidsrummet fra kl. 10.00 til kl. 16.00.

Mange mennesker bruger sommerferien på at byde et nyt kæledyr velkommen i familien.
På Museumscenter Karensminde, kan børnene lære om dyrets pasning og pleje, hvordan dyret skal fodres, hvordan man løfter det, og hvad man skal være opmærksom på, når man leger med det.
På denne måde får børnene en bedre oplevelse med deres kæledyr og man undgår at dyret lider overlast.

Som bevis på at børnene har lært nogle nye og nyttige ting om at have kæledyr, får de et diplom med hjem –et dyrekørekort.

Kom tæt på dyrene i hele juli måned.
Børn og deres forældre er velkomne hver dag, hele juli måned på Museumscenter Karensminde. Har har man mulighed for at hjælpe med at fodre gårdens dyr og give en hånd med, når der skal hentes æg hos hønsene. Som altid må man klappe kaninerne og de små gedekid.  Museumscenter Karensminde har åbent hver dag fra kl. 10.00 til kl. 16.00, og dyrene fodres fra kl. 14.30.

Museumscenter Karensminde har et bredt program med aktivitetsdage, der strækker sig over hele sommeren.  Du kan læse mere om de forskellige aktiviteter på museets hjemmeside og facebookside.   Det koster 40,- kr. for voksne at komme ind, men børn og unge under 18 år er gratis.

www.billundmuseum.dk   www.karensmindes-venner.dk