Har du et yndlings ord ?

Har du et yndlingsORD?

Billund Bibliotekerne og Danmarks Biblioteker inviterer alle til at deltage i kampagnen om at kåre danskernes yndlingsord.

Fra mandag den 2. juli inviteres alle via bibliotekernes hjemmesider og de sociale medier til at byde ind med ens yndlingsord; det ORD som betyder noget særligt for dig, det ORD som gør dig glad, eftertænksom eller på anden vis betyder noget for dig som menneske.

Hen over sommeren samles alle de indkomne bud sammen, og blandt disse udvælges 9 yndlingsord af en til lejligheden særligt sammensat ORDjury. De 9 udvalgte yndlingsord præsenteres i den afsluttende finale, hvor alle igen kan være med til at kåre vinderORDet, og dermed danskernes yndlingsord.

Kåringen af danskernes yndlingsord finder sted i uge 37, hvor Danmarks Biblioteker hele ugen sætter fokus på ORD; hvad de kan, hvad de betyder for os, hvordan de udfordrer, gør os kede af det eller glade – og meget mere. Det sker med events, konkurrencer, finurlige indslag og opslag og andre aktiviteter, som skal få os alle til at tænke lidt mere over, hvad ORD kan og hvad de betyder for os.

Hvad er dit yndlingsord
Giv dit bud på www.danmarksbiblioteker.dk fra den 2. juli 2018.

ORDet er dit!

Mange sommerhilsner
Billund Bibliotekerne  og Danmarks Biblioteker