De to nye skulptuerer i Skulpturpark Billund er nu afsløret

Formanden Kirsten Vagtholm foran de to nye japanske skulpturer - Foto: René Lind Gammelmark

Onsdag formiddag blev de to nye skulpturer af den japanske kunstner Savako Ando præsenteret for offentligheden.   Skulpturerne der står i nærheden af Keld Moseholms bronzekvinde er blevet sejlet med skib til Danmark fra Japan.   Kirsten Vagtholm der er medlem af bestyrelsen fortalte at skulpturerne har overnattet i HT-Transports lagerhotel inden KG Hansen stillede dem op i Skulpturparken.  Modulex har sponseret skiltene der vil blive monteret om ca. 14 dage.   Skulpturpark Billund udgøres nu af 21 permanente værker, hvoraf nogle består af flere skulpturer.   Skulpturparkens bestyrelse er i øjeblikket igang med at færdiggøre en bog om parken, og den ventes at udkomme sidst på sommeren.    Det er Billund Kommune der ejer og vedligeholder Skultpurpark Billund, der er åben hele døgnet rundt. Leder af den internatinale skole i Billund Cammilla Uhre Fog holdt tale. De to nye skulpturer er lavet af glasfiber der er støbt udenom et metalskelet.