Billund indvier nyt pop-up-byrum

Foto: René Lind Gammelmark

Idag fra kl. 12.00 til 15.00 bliver der Grand Opening af Billunds nye Pop-up-byrum.   Til Grand Opening er der mulighed for at deltage i at lave Billunds længste hinkerude eller deltage i skattejagt. Der er gratis forfriskninger til alle der deltager.   Det er et pilotprojekt der kan bruges til udvikling af “Billund Playline”.   Tidligere har CoC Office et pop-up mødested i Billunds bymidte kaldet BASEN.   Borgerne og besøgende i Billunds bymidte inviteres ud på gaderne, til at bruge byen aktivt, og at mødes uformelt hele sommeren over. Frem til September måned i år vil man kunne nyde, og benytte plantekasser, siddepladser og legoklodser, samt et afslappet “grønt” miljø, alt sammen forbundet af den længste hinkerude, Billund nogensinde har haft.  Det nye byrum starter fra Gammelbro 38 og fortsætter helt hen til Beth Baun.

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark