På Museumscenter Karensminde sylter de

PR-FOTO

Der bliver travlt i køkkenet på den gamle museumsgård Karensminde der inviterer børn og deres familier til at hjælpe med at sylte den 17. og 18. juli.

Tag børnene med til en dag fyldt med masser af forskellige aktiviteter på Museumscenter Karensminde, hvor der både skal plukkes og syltes bær, slynges honning og spilles bob.

Det varme sommervejr har modnet bærrene hurtigere end tidligere år, men der vil stadig være bær i køkkenhaven, som børnene kan hjælpe med at plukke. Herefter kan det hjælple med at sylte bærrene i det gamle køkken og få en lille flaske saft og et lille glas saft med sig hjem.

Biavlerne viser, hvordan honningen slynges og kommes på glas, og i det kreative værksted kan man lave sit eget lys af bivoks for 5 kr.  I laden er der mulighed for at prøve at spille bob, under kyndig vejledning af de frivillige fra Karensmindes Venner.

Tirsdag den 17. og de fire næste tirsdage vil der være musikalsk underholdning i gårdspladsen, og værkstederne og kaffestuen er åbne, hestevognen kører, og der kan som sædvanligt købes Karensmindevafler.

Kom tæt på dyrene i hele juli måned
Børn og deres forældre er velkomne hver dag, hele juli på Museumscenter Karensminde. Her har man mulighed for at hjælpe med at fodre gårdens dyr og give en hånd med, når der skal hentes æg hos hønsene. Som altid må man klappe kaninerne og de små gedekid. Museumscenter Karensminde har åbent hver dag fra kl. 10-16, og dyrene fodres fra kl. 14.30.

Museumscenter Karensminde har et bredt program med aktivitetsdage, som strækker sig over hele sommeren. Man kan læse mere om de forskellige aktiviteter på museets hjemmeside og facebookside.
Entré voksen: 40 kr. Børn og unge under 18 år: Gratis entré.