Godt 4000 var til Kim Larsen koncerten i Grindsted

Kim Larsen - Foto: René Lind Gammelmark

4021 Billetter var på forhånd solgt, og der solgt omkring 20 billetter ved indgangen da koncerten med Kim Larsen blev afholdt på stadion i Grindsted.

Mange havde enten spist på nogle af Grindsteds spisesteder, andre havde været til forfesten i MAGION hvor Peter og De Andre Kopier spillede, mens andre havde haft deres egen private forfest. En ting var ihvertfald sikkert, de mange gæster ville ind og høre Kim Larsen og Kjukken som på bedste vis fra scenen underholdt med masser af godt musik. Kim Larsen var særdeles veloplagt og havde sædvanligt sin egen stol med på scenen, her sad han og spillede guitar og sang alle de kendte sange som publikum kunne synge med på.  

Næste gang stadion i Grindsted lægger græs til koncert er den 4. august hvor Musik i Gryden afholdes.  Der er stadig billetter til salg.