Koncertudvalget fik en sommerpåskønnelse

GGIF's koncertudvalg, fra venstre Kurt Holm, Carsten Juncker, Connie Bork, Bent Kirkegaard, Chris Ælmholdt, Niller (Niels Kristian Jensen) og hans hund Jess. Søren Klausen var optaget af arbejdsopgaver. Foto: René Lind Gammelmark

Torsdag eftermiddag var der kl. 17.15 en lille happening på stadion i Grindsted, hvor de tre foreningsformænd fra GGIF (Søren Madsen, fodbold), Rikke Kirkegaard, gymnastik) og Michael Steen-Andersen, håndbold) sammen med  børnene Sofie og Jasmin, Bastian, Magnus og Villum, Maria og Mikkel overrakte koncertudvalget’s syv medlemmer en sommerpåskønnelse bestående af en kasse med gavekort og andet godt.

Koncertudvalget består af: Kurt Holm, Carsten Juncker, Connie Bork, Bent Kirkegaard, Chris Ælmholdt, Niller (Niels Kristian Jensen), og Søren Klausen, der desværre var optaget af opgaver i forbindelse med koncerten med Kim Larsen.

Det er GGIF’s koncertudvalg der står for Musik i Gryden, og det er også dem der har stået for Kim Larsen koncerten hvor der var solgt godt 4041 billetter.