Fårene blev klippet på Karensminde

Foto: Bent Nielsen, Karensmindes Venner

Søndag var der ulddag på Museumscenter Karensminde.   Niels Christian Jensen, i folkemunde kaldet Niller havde sin hund Jess med og de viste hvordan man skal drive fårene sammen. Da de havde samlet fårene blev de drevet op til fårehuset hvor Hans Peter Festersen klippede et får på gammeldags maner med en gammeldags fåreklippersaks.  På gårdspladsen kunne man møde spinderpigerne, der sad og spandt ulden til garn på deres spinderokke.  Der var spillemænd på gårdspladsen der spillede fra kl. 13 til kl. 15, så de havde musik til arbejdet.  Der blev også farvet garn med plantefarver. 
 
Bent Nielsen fra Karensmindes Venner har taget billederne som du kan se nedenunder denne artikel.  Klik på billederne for at se dem i stor størrelse.