Chris MacDonald og Peter Qvortrup Geisling mødes i MAGION

PR-Foto

Onsdag den 12. september 2018 har du mulighed for at komme til et gratis foredrag i MAGION i Grindsted kl. 18.30

Billund Kommunes Sundhedsstab har sammen med LIVA Healthcare og boligorganisationen Bovia gjort et scoop i sundhedens tjeneste, ved i fællesskab at kunne tilbyde en gratis foredragsaften med to af de mest vidende og kende danske sundhedsprofiler; Chris MacDonald og Peter Qvortrup Geisling.

Du kan allerede nu sikre dig en gratis billet til en aften med sundhed i centrum. Klik her: billund.liva-app.dk

Når man tænker på, hvor meget Chris MacDonald og Peter Qvortrup Geisling hver især ved om sundhed, og hvor gode de er til at formidle det til os alle sammen, så er det virkeligt spændende, at det her er lykkedes at få dem samlet i MAGION.  Jeg glæder mig og tror og håber, at vi fylder arenaen onsdag den 12. september, siger Robert Terkelsen, der er formand for Voksenudvalget i Billund Kommune i en pressemeddelelse.

TV-lægen Peter Qvortrup Geisling glæder sig også til at besøge Grindsted og stå på scenen med Chris MacDonald. Publikum skal først og fremmest have en rigtig sjov aften, når jeg er på besøg. Humor skal jo være så sundt, så jeg har en masse sjove og tankevækkende historier med fra tv-konsultationen, når jeg besøger Grindsted den 12. september siger tv-lægen Peter Qvortrup Geisling i pressemeddelelsen.

Han tilføjer: Det er første gang, at Chris og jeg optræder sammen, og det glæder vi os rigtig meget til.

Sundhedsområdet i Billund Kommune samarbejder i forvejen med LIVA Healthcare i forhold til LIVA-appen, hvor borgere med livsstilssygdomme får hjælp, mens samarbejdet med en boligorganisation som Bovia er nyt i denne sammenhæng. Men der var ikke noget at betænke sig over, siger Jeyrajah Rasiah (Ratch), der er formand for afdelingen i Tingparken i Grindsted.
Som boligorganisation vil vi gerne være med til at understsøtte og udbygge kendskabet til sundhed.  Hvad betyder det for os osm menneske at leve sundt, og hvordan påvirker det os i dagligdagen. Sundhed er jo også en del af at bo og leve i det fællesskab, vi har i de forskellige afdelilnger siger Ratch i pressemeddelsen.

Lene Bruun, der er leder af Sundhedsstaben i Billund Kommune fortæller ” Da vi i samarbejde med LIVA havde opstart på projektet med LIVA-appen, havde vi Chris MacDonald på besøg i Billund Idrætscenter, og der blev billetterne revet væk.

Ud over et inspirerende foredrag med Chris MacDonald og Peter Qvortrup Geisling byder aftenen også på stande, hvor Billund Kommune fortæller om de mange sundhedstilbud kommunen har, og der vil også være mulighed for at møde folkene bag LIVA-appen.