Skal du deltage i Sydbank-løbet i år ?

Foto: René Lind Gammelmark

Lørdag den 6. oktober 2018 kl. 10.00 lyder startskuddet for årets Sydbank-løb der er nr. 14 i rækken. Som sædvanligt er det Grindsted Motion der står som arrangør.

Arrangørerne håber i år på at få mange holdtilmeldinger fra virksomheder, skoler, institutioner, gader, familier mv.  Der gives en rabat ved tilmeldinger af hold på mere end 10 deltagere,og der er 1000 kr. i præmie til det største hold. 

Holdtilmeldinger sker via en blanket, der kan hentes på Grindsted Motions hjemmeside klik her

Halv-marathon starter kl. 10.00
10 km starter kl. 10.40
4,2 km starter kl. 10.50
1.3 km (Børne løb) starter kl. 10.55

For-træning til Sydbank-løbet

Grindsted Motion arrangerer igen i år for-træning til Sydbank-løbet, så du har de bedste forudsætninger for at gennemføre den distance du tilmelder dig, i en god tid og uden skader. Der vil være en erfaren løbeinstruktør fra Grindsted Motion med til hver træning.

Træningen starter den 14. august hos Skouniverset, derefter er det den 21. august hos Sydbank, den 28. august hos Intersport, den 4. september hos Sportmaster, den 11. september hos Sydbank, den 18. september hos Sydbank, den 25. september hos Tandlægerne på Birketorvet og 2. oktober hos Sydbank.   På torsdage er træningen med start fra MAGION, og man behøver ikke tilmelde sig til fortræningen.  

Tilmelding kan ske her: https://www.sportstiming.dk/event/5448